Suolahden Urhon kesäpäivät järjestetään kolmatta kertaa elokuun 17.päivä Suolahden Yhtenäiskoulun ja jäähallin pihapiirissä.

Tapahtuma on suunniteltu koko perheen tapahtumaksi, jossa jokainen lajijaosto tuo oman osaamisensa omalle pisteelleen esille, ja saamme samalla koko seuran yhtä aikaa näyttävästi esille pienimuotoisten markkinoiden muodossa. Tapahtuman keskiössä on Urhon oma teltta, jossa on myynnissä pikkupurtavaa sekä fanituotteita.

Tarjoamme nyt jokaiselle mukanamme olevalle yhteistyökumppanille kiitokseksi mukanaolosta mahdollisuuden tuoda omaa rekvisiittaa lakanan muodossa paikan päälle. Käytössämme on verkkoaidat, joihin mahtuu 3,5m leveä ja 2m korkea lakana tai lippu. Lakanan/lipun voi toimittaa paikan päälle jäähallille viimeistään tapahtumaviikolla.

Mikäli yrityksenne haluaa tuoda paikalle esimerkiksi oman teltan, jossa voi olla kilpailuja, kaluston esittelyä tai muuta vastaavaa, on sekin mahdollista. Siitä voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen niin katsotaan askelmerkit kohdilleen.

Sami Pekkala
p.040-7538367
pekkala.sami@hotmail.com

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti