19
MAR
12.10
U15-juniorit, U15 AA alkusarja, lohko 3

IFK Lepplax - Urho   

Pedersöre

Vieraspelikiertueelta voitto ja tappio.

Urho U15 teki viikonlopun kestäneen vieraspelimatkan Maalahteen, Vaasaan ja Pedersöreen. Joukkueen vastaukset kysymykseen: "Mikä oli reissussa parasta?"

Parasta reissussa oli joukkuekaverit ja hotelli. Matkassa parasta oli kun tuli voitto ja että pääsin kokeilemaan uutta pelipaikkaa. Hyvät eväät. Parasta oli jääkiekon pelaaminen ja joukkuekaverit. Hauskanpito joukkueen kanssa hotellissa ja pelit. Parasta oli hotelli ja pelaaminen. Parasta oli olla kavereiden kanssa ja pelaaminen. Hotelli ja pelaaminen. Yhdessäolo. Pelit ja hotelli-ilta. Joukkuelaisten kanssa yhdessäolo. Yhdessä oleminen ja pelaaminen. Voitto ja aamupala. Maalin tekeminen. Voitto. Kavereiden kanssa keskenään oleminen. Yhdessä oleminen. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hyvät matkajärjestelyt. Mukava porukka. Mukava katsoa kun pelissä näkyy jo hyvinkin urheilullisia suorituksia ja pelissä on jo samoja lainalaisuuksia kuin ammattiurheilussa.

Kuten vastauksista näkyy, niin peli on vaan peliä. Sitä harjoitellaan ja mukava on pelata, tehdä maaleja ja voittaa, mutta kaikkein tärkeintä on hyvät kaverit! Matkan tavoitteena olikin ryhmäytyä, hitsaantua joukkueena yhteen ja viettää laatuaikaa kavereiden kanssa. Ilmeistä on, että tässä tavoitteessa onnistuttiin!

Kiitos kaikille mukavasta matkasta ja erittäin asiallisesta käyttäytymisestä. Vanhemmat ja Urho voivat olla ylpeitä kasvatustyöstä, näissä nuorissa on tulevaisuus.

Ai niin...MIF Malax-Urho 2-6 (1-1,0-2,1-3) ja Sport punainen - Urho 8-5 (5-0, 0-3, 3-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti