Valtran maksuton kiekkokoulu alkaa 15.9. - ilmoittaudu mukaan!
JääkiekkoJulkaistu: 26.08.2024 09.31

Valtran maksuton kiekkokoulu alkaa 15.9. - ilmoittaudu mukaan!

Suolahden Urhon kiekkokoulu kulkee nyt nimellä Valtran kiekkokoulu! Valtran kiekkokoulu on tarkoitettu 2017 ja myöhemmin syntyneille lapsille, jotka haluavat aloittaa luistelun ja jääkiekon opettelun turvallisessa ja valvotussa ympäristössä leikkien ja pelien avulla. Kiekkokoulun toiminta rakentuu luistelun opetteluun, jääkiekon lajitaitojen opetteluun sekä peleihin ja leikkeihin. Kiekkokoulu alkaa syyskuussa 2024 ja päättyy maaliskuussa 2025.

Kiekkokoulu on kaudella 2024-2025 maksuton. Kiekkokoulu sisältää yhden jääharjoituksen viikossa sunnuntaisin kello 10-11, kiekkokoulupaidan sekä kaksi vapaaehtoista turnausta, yhden joulukuussa ja yhden maaliskuussa. Kiekkokoululainen saa lisäksi Urhon juniorikortin, jolla saa mm. seura-alennukset jääurheiluvarusteista Kesport Niskaselta Äänekoskelta.

Kiekkokoululaiselle tulee hankkia Suomisport-sivustolta kiekkokoulurekisteröinti (5€), joka sisältää vakuutuksen. Ohjeet löydät sivustolta: https://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipa...

Kiekkokouluun osallistuvilla pelaajilla tulee olla vähimmäisvarustuksena kiekkokoulun harjoitustapahtumissa luistimet, jääkiekkomaila, pelihanskat tai paksut hansikkaat, ristikollinen jääkiekkokypärä ja kaulasuoja. Täyttä jääkiekkovarustusta suositellaan kaikille pelaajille.

Lisätietoja kiekkokoulusta:
Sami Pekkala
urhohockey@gmail.com
0407538367

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti