4
MAR
11.00
U15-juniorit, U15 AA alkusarja, lohko 3

Urho - KieHA  

Äänekosken jäähalli

Legendaarista Urho! Urho-Kieha 7-0 (3-0,3-0,1-0)

Ei ollut Pöljä-päivä vaan Urho-päivä! Urho ei antanut vastustajien tehdä yhtään maalia päivän aikana. Ensin U15 pöllytti Ähtärin Kiekko-Haukkoja 7-0 ja myöhemmin päivällä Urhon edari vei Imatran Pesää vielä tylymmin, kun lukemat olivat peräti 11-0. Sentään näiden otteluiden välissä pelatussa Legendojen ottelussa maaleja tehtiin molempiin päihin, mutta peli olikin Urho vs. Urho!

Urhon edustuksen pelaajista Sami Pekkala ja Lasse Riitesuo poikkesivat U15 pelin jälkeen kopissa onnittelemassa joukkuetta hienosta pelistä ja voitosta. Lasse totesi, että olipa upea alku Urhopäivälle ja että "me ei ihan taideta pystyä samaan tänään", mutta oli siis väärässä, koska pistivät vielä junnujakin paremmaksi. Ikinuori Lasse johti orkesteria tekemällä hattutempun.

Esa Happosen ottamassa kuvassa tuomari Joonas Hurskainen ei ole juhlimassa maalia Urhon pelaajien kanssa, vaan varmistamassa kuka teki ja kuka syötti? Tästä porukasta löytyikin päivän onnistujia: Anton Kankkunen 2+1, Viljami Karjalainen 1+2 ja Matias Myllymäki 1+2. Maalinteossa onnistuivat myös Viljami Hirvonen, Mikael Vehviläinen ja Eino Anttonen. Tehopisteet kertyivät kivasti usealle pelaajalle, eli onnistumisen ilo jakaantui laajasti. Joukkueena Urholta varsin tasapainoinen esitys!

Edellisessä kotipelissä kultaisen stetsonin saanut Ilari Salmio antoi tunnuksen tällä kertaa hienosti torjuneelle maalivahti Luka Lehtoselle. Perustelut olivat varsin selkeät: "nollapeli". Nollapeli on aina maalivahdin unelma, mutta täytyy todeta, että ihan täydellinen ei Lukan suoritus kuitenkaan ollut. Nimittäin kun äiti oli työreissussa eikä huolehtimassa varusteista, niin Lukan pelipaita oli kadoksissa. Onneksi huoltajilla oli antaa varapaita peliin.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti