Hei,

 

Seura-asujen hankintaan liittyen toivomme kaikkien vaatteita tilaavien vastaavan tähän viestiin mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.4.

 

Olemme hankkimassa lisää violetteja tuulipukuja. Ilmoittakaa kenellä on tarvetta tuulipuvusta (takin ja housut saa myös erikseen) ja mikä koko. Tuulipukujen toimituksessa kestää tosi pitkään, joten sen osalta meidän pitää toimia nopeasti!

 

Muiden seura-asujen osalta jaostossa on tehty päätös, että jatkossa tilataan Urhon väreissä olevia asuja eli punaista, sinistä tai valkoista (yläosa). Asutarjonta on ollut kehnoa, mutta etsimme vielä sopivia vaihtoehtoja. Alaosaksi tilataan mustaa. Yläosaksi tilataan lyhyt toppi, pitkä toppi sekä T-paitamallinen paita ja alaosaksi lyhyet ja puolipitkät trikoot sekä shortsit.

 

Ilmoittakaa asutarpeenne. Tuulipuvun osalta tilaus on sitova, mutta muiden asujen kohdalta alustava, koska malleja ei ole vielä nähtävillä. Ilmoittakaa myös koko.

 

Jos jollain on pieneksi jääneitä seuran asuja ja haluaa laittaa ne kiertoon niin ne voi toimittaa Ullalle (ulla.norontaus@gmail.com). Aiemmin on päätetty, että jaosto ei maksa asuista eli jos haluaa myydä asut niin se pitää tehdä itse. Jaoston kautta kierrätetyt katsotaan lahjotukseksi